VECOZO heeft een nieuwe website

vecozo 07.jpg

Het is zover: onze website is vernieuwd. Naast het uiterlijk zijn ook de functionaliteiten op de schop gegaan. We nemen u mee in de vernieuwingen en zijn uiteraard benieuwd naar uw mening.

Onze diensten

Elk jaar worden er meer dan 2,7 miljard berichten uitgewisseld via onze website. Dit gebeurt via een van onze 35 diensten. Op de vernieuwde Dienstenpagina ziet u snel welke diensten het meest gebruikt worden.

Nadat u bent ingelogd, ziet u in één oogopslag tot welke diensten u toegang heeft. Kiest u voor een dienst, dan ziet u direct de beschikbare acties, veelgestelde vragen en handige documenten van de betreffende dienst (met de juiste autorisatie).

Eenmaal ingelogd kunt u eenvoudig wisselen tussen de diverse acties van een dienst. Klikt u hiervoor op de blauwe balk met de pijl zoals hieronder weergegeven.

Diensten menu.PNG

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Wij hebben de meest gestelde vragen over (onder andere) inloggen, aanmelden en certificaten alvast voor u op een rijtje gezet. Met behulp van de zoekfunctie zoekt u in alle pagina’s van de website. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag. Stel uw vraag bij voorkeur met behulp van het contactformulier.

Wij zijn benieuwd naar uw mening

Wij horen graag wat u van de nieuwe website vindt! Gebruik het contactformulier of Twitter om uw feedback, tips en verbeterpunten aan ons door te geven.

VECOZO: Veilige digitale communicatie

VECOZO is hét landelijke knooppunt voor veilige digitale communicatie in de zorg. Wij regelen het administratieve berichtenverkeer tussen alle zorgverzekeraars, zorgkantoren, gemeenten en meer dan 44.000 zorgaanbieders. Van de tandarts om de hoek tot een specialistisch ziekenhuis. Voor zorgaanbieders is onze dienstverlening kosteloos.

Terug naar overzicht